Residentie Clemenceau: Een interessante investering in hartje Sint-Katelijne-Waver

Residentie Clemenceau is een kleinschalig nieuwbouwproject in Sint-Katelijne-Waver en telt 8 schitterende appartementen.

De kwalitatieve afwerking en de centrale ligging vlakbij verschillende invalswegen en het AZ Sint-Maartenziekenhuis maken van Residentie Clemenceau een duurzame investering.

Waarom kiezen voor Residentie Clemenceau als investering?

Maximaal rendement

Het klassieke spaarboekje brengt weinig tot niets meer op. U kijkt dus liever uit naar een rendabeler alternatief. Vastgoed is een interessante optie omdat het aardig wat zekerheid biedt. De uitzonderlijke locatie van dit project geeft u bovendien zicht op meerwaarde bij verkoop. De jaarlijkse huuropbrengst bedraagt 5,47%*, onder voorbehoud van financiering.

Een grote potentiële huurmarkt is reëel. Residentie Clemenceau is immers een absolute voltreffer dankzij zijn centrale ligging vlakbij verschillende invalswegen.

 

Zorgeloze investering

Wij nemen alle praktische zaken voor onze rekening. U beslist en wij doen de rest. Klantenbegeleiding staat u bij doorheen het volledige koop- en bouwproces, met als eindresultaat een instapklare, kwalitatieve woning met oog voor detail.

De verhuur of rentmeesterschap uit handen geven? Dat regelen we graag voor u. Er wordt een geschikte huurder gezocht en u ontvangt  maandelijks de huur! Zo geniet u van een investering zonder zorgen.

Meer weten?
Vraag nu vrijblijvend naar uw rendementsberekening op maat!

(*) Onder voorwaarden

Vraag nu uw rendementsberekening op maat