Residentie Clemenceau in Sint‑Katelijne‑Waver

Het neusje van de zalm voor wie houdt van een rustig, praktisch en ruim appartement op een boogscheut van het gezellige dorpscentrum, winkels, vrijetijdscentra en openbaar vervoer. Ook het nieuwe AZ Sint-Maartenziekenhuis ligt vlak in de buurt.

 

We houden rekening met de verstrengde maatregelen. Kantoorbezoeken blijven mogelijk, enkel op afspraak! We hebben de nodige hygiënische maatregelen genomen zodat we u in alle veiligheid kunnen ontvangen. Iedereen zal steeds een mondmasker dragen zodat alles coronaproof zal verlopen.

 

 

Modern wonen

Acht moderne appartementen, met 1, 2 of 3 slaapkamers, afgewerkt volgens de regels van de kunst en op een steenworp van het dorpscentrum: dat is nieuwbouwproject Residentie Clemenceau in Sint-Katelijne-Waver. Modern, eigentijds en gerust wonen vanaf 229.500 euro, exclusief btw en kosten.

De rust van een dorp

en de voordelen van een stad

Kiest u voor een appartement van Residentie Clemenceau in Sint-Katelijne-Waver? Dan combineert u aangenaam wonen met een strategische ligging vlak bij in- en uitvalswegen op een boogscheut van de stad Mechelen.

Unieke architectuur

moderne eigentijdse appartementen met oog voor ruimte en rust

Groot verhuurpotentieel

interessant als opbrengsteigendom dankzij de strategische ligging nabij R6 Ring rond Mechelen en E19 Antwerpen-Brussel

centrale ligging

scholen, winkels en vrijetijdscentra zoals sportterreinen en zwembad op wandelafstand

Volledig afgewerkt en instapklaar

helemaal afgewerkt en instapklaar 

Ontdek Clemenceau

  • 8 nieuwbouwappartementen met terras of tuin.
  • zuidoost georiënteerd
  • 1, 2 of 3 slaapkamers
  • energiezuinige BEN-woningen, met maximum energiewaarde E30
  • 5 jaar lang vermindering van 50% op onroerende voorheffing
  • 8 bergingen
  • ondergrondse parkeergarage met 12 staanplaatsen

BEN

Lees

de gezellige dorpssfeer

Jarenlang stond het terrein waar Residentie Clemenceau verrijst, bekend als de locatie van de gemeentelijke bibliotheek. Waar al die tijd rust en stilte heersten, is het nu gezellig wonen en vertoeven. Kiest u voor het gelijkvloers? Dan geniet u van de buitenlucht op uw eigen terras of in uw tuintje.

Slaat u graag uw vleugels uit? Recht tegenover Residentie Clemenceau begint het fietspad naar de Netedijk. Die voert u langs aangename plekjes aan de waterkant waar het in elk seizoen gezellig toeven is.

Kiezen voor rust

in een groene omgeving

Op zoek naar een plek waar u écht thuiskomt? Laat u verleiden door het charmante thuisgevoel dat deze mooie gemeente u biedt. En dankzij grote uitvalswegen en een treinstation op 10 minuten fietsafstand reist u ook vlot van en naar uw werkplek.

Klantenbegeleiding van A tot Z

Bij de aankoop van een nieuwe woning wilt u er zeker van zijn dat u alle informatie hebt én dat uw keuze perfect overeenkomt met uw wensen. Onze interieurarchitecten ondersteunen u daarom bij élke stap met raad en daad gedurende het hele bouwproces. We gidsen u doorheen de ruwbouwfase, nodigen u uit op de werf en helpen u met het kiezen van de juiste afwerking én inrichting van uw woning. Kortom, wij staan altijd tot uw dienst!

Contacteer ons